Skip to main content

Βορίδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Αμφισβητείτε το αποτέλεσμα των εκλογών;

Σε όλες τις εκλογές της χώρας υπάρχουν παρατηρητές του ΟΑΣΕ, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εκλογών με διεθνείς παρατηρητές

Σε όλες τις εκλογές που έγιναν στην Ελλάδα υπάρχουν παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, στη Βουλή, πριν την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας.

Ο υπουργός Επικρατείας απάντησε στον Νίκο Παππά, ο οποίος ζήτησε να υπάρχουν διεθνείς παρατηρητές από τον ΟΑΣΕ στις εκλογές. Ο ίδιος σημείωσε ότι σε όλες τις εκλογές που έγιναν στην Ελλάδα υπάρχουν παρατηρητές του ΟΑΣΕ. Και πρόσθεσε ότι όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις στην χώρα μας κρίθηκαν ελεύθερες και δίκαιες. 

Παράλληλα, απηύθυνε το ερώτημα στην αντιπολίτευση και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ: «έχετε πρόθεση να αμφισβητήσετε ένα κεκτημένο δεκαετιών στην μεταπολίτευση που λέει ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών διεξάγουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές; Αμφισβητείτε το αποτέλεσμα των εκλογών και τον τρόπο διεξαγωγής τους;»