Skip to main content

Βρούτσης: Θέμα ωρών το ελληνικό διαβατήριο στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού υποδέχτηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης της πάλης

Τους πρωταθλητές Ευρώπης στην Πάλη, τον «χρυσό» Νταουρέν Κουρουγκλίεβ και τη «χάλκινη» Μαρία Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι, υποδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να τους συγχαρεί για τις πρόσφατες επιτυχίες τους αλλά και για όλα όσα έχουν προσφέρει στον αθλητισμό της χώρας μας.

O κ. Βρούτσης ευχαρίστησε τους πρωταθλητές μας για όλα όσα έχουν πετύχει και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει σε ό,τι χρειαστούν.

Μάλιστα ο κ. Βρούτσης απευθυνόμενος στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, τόνισε πως «είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου, αίτημα που είχε υποβληθεί από την Ομοσπονδία, είναι θέμα λίγων ωρών» και συνέχισε: «έτσι, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει και η Μαρία μας, με τα συνολικά 11 μετάλλια (τρία Παγκόσμια και οκτώ Ευρωπαϊκά)».

Ο Νταουρέλ, ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για τις ενέργειές του και του δώρισε ένα παραδοσιακό μαχαίρι από τη γενέτειρά του.

Τους πρωταθλητές συνόδευαν ο Δημήτρης Τραμπάκουλας (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΟΠ), ο Γιώργος Λαβασίδης (γενικός γραμματέας), ο Κώστας Θάνος (μέλος τεχνικής επιτροπής) και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Χρήστος Ξενίδης και Μοησέν Παριγέι.