Skip to main content

Βρυξέλλες: Ακτιβιστές πέταξαν τάρτα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ryanair

«Δυστυχώς, ήταν οικολόγοι και η κρέμα χάλια. Προσκαλώ τους επιβάτες να έρθουν στην Ιρλανδία, όπου η κρέμα είναι καλύτερη», είπε αστειευόμενος

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Μάικλ Ο’ Λίρι, δέχθηκε επίθεση με τούρτα, καθώς στεκόταν έξω από τα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους βρισκόταν στις Βρυξέλλες για να ανακοινώσει το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας του και να παραδώσει ένα αίτημα προς την πρόεδρο της Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

«Καλώς ήρθατε στο Βέλγιο!» είπε η μία από τις γυναίκες που πέταξαν την τούρτα στον ισχυρό άνδρα της Ryanair, o οποίος αστειεύτηκε στη συνέχεια λέγοντας «δυστυχώς, ήταν οικολόγοι και η κρέμα χάλια. Προσκαλώ τους επιβάτες να έρθουν στην Ιρλανδία, όπου η κρέμα είναι καλύτερη».

Η Ryanair απάντησε με χιούμορ στο «θερμό καλωσόρισμα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Οι επιβάτες είναι τόσο ευχαριστημένοι με τα δρομολόγια και την αναφορά μας που το γιορτάζουν με τούρτα», έγραψε η εταιρεία στο X.

 

Η δυσαρέσκεια των οικολόγων δεν είναι το μόνο πράγμα που ρίχνει σκιά στο ταξίδι του O’Λίρι. Οι πιλότοι στο Σαρλερουά σχεδιάζουν να απεργήσουν στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, για τέταρτη φορά μέσα σε δύο μήνες, για να διαμαρτυρηθούν για τους χαμηλούς μισθούς.