Skip to main content

Χαλκιδική: Ανήλικοι άρπαζαν μοτοσικλέτες στην Καλλιθέα

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι ανήλικοι δρώντας από κοινού τις τελευταίες 4 ημέρες αφαίρεσαν 2 μοτοσικλέτες και 2 μοτοποδήλατα.

Στη σύλληψη δύο ανήλικων αλλοδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά συναυτουργία προχώρησαν χθες (9 Αυγούστου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής αστυνομικοί του Τμήματος Κασσάνδρας δύο.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι ανήλικοι, ένας 16χρονος από Σουηδία και ένας 17,5χρονος από Πολωνία, δρώντας από κοινού τις τελευταίες 4 ημέρες αφαίρεσαν 2 μοτοσικλέτες και 2 μοτοποδήλατα, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν άλλη μία μοτοσικλέτα, σε διάφορες περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και κυρίως στην Καλλιθέα.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν τα 2 κλεμμένα μοτοποδήλατα και οι 2 κλεμμένες μοτοσικλέτες, τα οποία θα αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον κατασχέθηκε ένα ποδήλατο που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητα τους.

Η αξία των κλεμμένων οχημάτων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι διέμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

φωτογραφία αρχείου