Skip to main content

Χαλκιδική: Ουρά χλμ για τα μπάνια του λαού από τα έργα στην Ποτίδαια

Μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Μουδανιών - Ποτίδαιας, λόγω των εργασιών στον δρόμο.

Εκτός από το μαγιό, το αντιηλιακό και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την παραλία, όσοι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια εξόρμηση σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής θα πρέπει να εφοδιαστούν και με... αρκετή υπομονή.

Και αυτό γιατί τους περιμένουν ουρές χιλιομέτρωνεξαιτίας της υλοποίησης έργων στον πολύπαθο οδικό άξονα Μουδανιά-Ποτίδαια. Το κακό είναι ότι τώρα που μπήκε ο Αύγουστος και ξεκίνησαν τα μπάνια του λαού οι ουρές δεν σχηματίζονται πλέον μόνο τα Σαββατοκύριακα

Έτσι, σήμερα που πολλοί επέλεξαν να αρχίσουν τις διακοπές τους ή να επισκεφθούν αυθημερόν κάποια από τις παραλίες του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κομμάτι Μουδανιά-Ποτίδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι  ουρά των αυτοκινήτων ξεκινάει ένα χιλιόμετρο πριν τα Μουδανιά. 

Η κατάσταση αναμένεται να είναι δραματική τα Σαββατοκύριακα αλλά και όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου καθώς οι περισσότεροι εργαζόμενοι παίρνουν άδειες και, ελλείψει χρημάτων για διακοπές σε κάποιο νησί, επιλέγουν μια ολιγοήμερη ή αυθημερόν απόδραση στη Χαλκιδική.