Skip to main content

Μικροί χειροσφαιριστές παίζουν χάντμπολ στην πλατεία Αριστοτέλους

Πέντε μίνι γήπεδα έχουν στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους και προπονητές, γονείς και φίλοι εμψυχώνουν τους μικρούς χειροσφαιριστές.

Με παιδικά χαμόγελα και φωνές έχει πλημμυρίσει από το πρωί η Πλατεία Αριστοτέλους, που έχει μετατραπεί σε γήπεδο χάντμπολ στο πλαίσιο του Thesshand που διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Χ.Θ.) και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Χ.Ε.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 40 σύλλογοι από όλη τη Μακεδονία με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9 έως 12 ετών συμμετέχουν στην τρίτη συνεχή διοργάνωση που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη και που έχει ως στόχο να προωθήσει τον μαζικό αθλητισμό και να καλύψει τις ανάγκες των μικρών αθλητών της πόλης.

Πέντε μίνι γήπεδα έχουν στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους και προπονητές, γονείς και φίλοι εμψυχώνουν τους μικρούς χειροσφαιριστές, που φαίνεται να διασκεδάζουν με τη ψυχή τους την αθλητική αυτή γιορτή.

«Η διοργάνωση απευθύνεται στο παιδί και διαλέξαμε την Πλατεία Αριστοτέλους που είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της πόλης» δήλωσε στη Voria.gr ο Μανώλης Ανδρεαδάκης, ειδικός γραμματέας της Ε.Σ.Χ.Θ. και πρόσθεσε «Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα το οποίο κερδίζει ολοένα και περισσότερο κόσμο και φίλους και ευελπιστούμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να το διαδώσουμε περισσότερο».

Σημειώνεται πως οι αγώνες θα κορυφωθούν το μεσημέρι της Κυριακής ενώ το Thesshand είναι η τελευταία διοργάνωση της Ε.Σ.Χ.Θ. για φέτος.