Skip to main content

Χάντμπολ Γυναικών: Πανηγυρική πρόκριση του ΠΑΟΚ στον 3ο γύρο του European Cup

Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και όχι μόνο δεν το έχασε ποτέ στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά

Το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του European Cup γυναικών εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή του εκτός έδρας νίκη, δεύτερη επί της Μέταλουργκ Σκοπίων, με 31-20.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο πρώτο μέρος (4-1) και όχι μόνο δεν το έχασε ποτέ στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά. Με γκολ της Γκόμες η ελληνική ομάδα πήρε την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, 17-9, για να κλείσει το πρώτο μέρος με 17-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να παίζουν σε υψηλό τέμπο. Με γκολ της Σεβδίλη απέκτησαν διψήφια διαφορά στον αγώνα (23-13), επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους στο γήπεδο. Με τη διαφορά να του το επιτρέπει, ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη εύκολα με 31-20.

Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτυ : 0/0-6/7

ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚΟΠΙΩΝ: Τερζίκι, Τοντόροφ, Μλαντενόφσκα 2, Αρσενιέφσκα 5, Γκουγκουλιάνοβα 2, Λάμποβιτς, Πετρέσκα 2, Ιβανόφσκα, Γιακιμόφσκα, Νεστορόσκα, Μπεροβίκι, Καλαϊτζέφσκα, Μαρίνκοφ, Τραϊκόφσκι 4, Μποζινόφσκα 5, Βάσεβα.

ΠΑΟΚ : Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5,  Μεντεσίδου 1, Βράνσιτς 2, Καπρινιώτη, Σαμολαδά, Μποριζόφσκα 3, Ζενέλι 2, Σεβδίλη 2, Γκόμες 2, Αμβροσιάδου 1, Μπουράτο 3, Κριστοφόρις 1, Μαυροσαββίδου, Ντίας Ριμπέϊρο 4, Γκρμπάσεβιτς 5.