Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΧΑΡΙΤΣΗΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι δημόσιες αλληλοδιαψεύσεις υπουργών και οι εσωτερικές αντιφάσεις της κυβέρνησης δεν αφορούν την κοινωνία», τονίζει o τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το συνεχόμενο αλαλούμ που προκαλεί η κυβέρνηση με τα μέτρα για την πανδημία», τονίζει σε δήλωση του σχετικά με τη δυνατότητα εισόδου των ανεμβολίαστων ανηλίκων στους χώρους εστίασης, ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως σχολιάζει, «νέο επεισόδιο στο σίριαλ οι ανεμβολίαστοι ανήλικοι και η δυνατότητα να εισέρχονται στους χώρους εστίασης».

«Οι δημόσιες αλληλοδιαψεύσεις υπουργών και οι εσωτερικές αντιφάσεις της κυβέρνησης δεν αφορούν την κοινωνία», αναφέρει, υπογραμμίζοντας ότι «οι πολίτες πασχίζουν καθημερινά να ενημερωθούν και να προσαρμόσουν τη ζωή τους στις συνθήκες της πανδημίας, ενώ οι επαγγελματίες της εστίασης αδυνατούν πλέον να παρακολουθήσουν και να εφαρμόσουν τις συνεχόμενες αλλαγές και τα αντικρουόμενα μηνύματα».

«Ας αντιληφθεί επιτέλους η κυβέρνηση την κρισιμότητα της κατάστασης και ας προσπαθήσει στα κρίσιμα τουλάχιστον ζητήματα της πανδημίας να επιδείξει μια στοιχειώδη έστω σοβαρότητα. Πόσο μάλλον όταν τα μέτρα αυτά αφορούν παιδιά και εφήβους», καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ