Skip to main content

Χάτσερ: Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο κόντρα στη Βόννη

«Πιστεύω ότι θα έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και επιθυμία για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη media day ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βόννη για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League εκπροσώπησε ο Γουίλ Χάτσερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Για το γεγονός ότι η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από τις Βενέτσια και ΑΕΚ: «Το αυριανό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, είναι να επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μας δίνει κίνητρο το γεγονός ότι έχουμε δύο συνεχόμενες ήττες. Βλέπουμε το αυριανό ματς ως μια ευκαιρία για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες.

Για τη Βόννη: «Το γεγονός ότι έχουν 3-0 ρεκόρ στο γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι σκληρό και ανταγωνιστικό, δείχνει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια επιθετική και δυνατή ομάδα, ενώ το γεγονός ότι έχουν χάσει κι αυτοί στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, τους δίνει κίνητρο για τη νίκη. Πιστεύω όμως, ότι θα έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και επιθυμία για να πάρουμε τη νίκη».