Skip to main content

Χαβίτο: Μου λείπει η ατμόσφαιρα του Χαριλάου,μου έδινε δύναμη ο κόσμος

Ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» έδωσε τις ευχές του ενόψει των αναμετρήσεων των Θεσσαλονικέων με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Αισιόδοξος πως ο Άρης μπορεί να πετύχει την ευρωπαϊκή διάκριση εμφανίστηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Χαβιέ Χαβίτο.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θυμήθηκε το εντυπωσιακό γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έδωσε τις ευχές του ενόψει των αναμετρήσεων των Θεσσαλονικέων με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην άσος των «κιτρινόμαυρων»:

Για το περίφημο γκολ του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης: «Το θυμάμαι πολύ καλά. Πήρε κεφαλιά ο Ρουίς, εγώ το ριμπάουντ και έπιασα το σουτ με το αριστερό. Βρήκε λίγο τη μπάλα ο Ντε Χέα, όμως, η μπάλα πήγε. Παίξαμε πολύ καλά σε εκείνο το ματς, δώσαμε τα πάντα και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Η ομάδα πέρασε πολλές δυσκολίες, όμως, πλέον είναι εκεί που πρέπει να είναι».

Για τα παιχνίδια με την ΑΕΛ Λεμεσού: «Θέλω και περιμένω να νικήσει. Δεν ξέρω τι ομάδα έχει η ΑΕΛ, όμως, περιμένω από τον Άρη να κερδίσει και να περάσει στους ομίλους όπως τότε».

Για το αν θα ήθελε να είναι απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν μπορώ. Χθες έπαιξα, σήμερα έχω προπόνηση, είναι δύσκολα. Μου έλειψε πολύ η ατμόσφαιρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ήταν πολλές οι φορές που ένιωσα τον κόσμο να μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να τρέχω όταν ένιωθα κουρασμένος».

Για το μήνυμα που θα στέλνει στον κόσμο: «Να δώσουν όλοι το "παρών" με την οικογένειά τους, με τους φίλους τους, να περάσουν ωραίες στιγμές. Είναι μια ημέρα γιορτής για τον κόσμο του Άρη. Ασφαλώς, να κερδίσει η ομάδα και ο κόσμος να έχει μια ωραία βραδιά. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει, να κερδίσει».