Skip to main content

Χειροπέδες σε νεαρή που ρήμαξε επτά επιχειρήσεις στις Σέρρες

Η νεαρή Ρομά, αζί με δύο συνεργούς της, διέπραξαν συνοικά επτά διαρρήξεις σε επιχειρήσεις που έγιναν προχθές τα ξημερώματα.

Στη σύλληψη μίας 24χρονης Ρομά, η οποία ενέχεται σε υποθέσεις κλοπών από επιχειρήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στις Σέρρες, καθώς και σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνεται και 27χρονος αλλοδαπός συνεργός της.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ενεργώντας μαζί με ακόμη ένα συνεργό τους, προχθές τα ξημερώματα διέπραξαν 6 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής παραβιάζοντας επιχειρήσεις σε περιοχές των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν συνολικό χρηματικό ποσό 2.760 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρέσει ένα όχημα από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, το οποίο εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς κρυμμένο σε περιοχή των Σερρών, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να το χρησιμοποιήσει η 24χρονη.

Μέσα στο κλεμμένο όχημα εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.