Skip to main content

CL: Χωρίς έλεος η Μπάγερν, νίκησε ξανά τη Νάπολι η Ρεάλ (video)

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους Κανονιέρηδες περνώντας με συνολικό σκορ 10-2. Άνετα στους «8» και η Βασίλισσα

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League σφράγισαν και τυπικά απόψε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Λονδίνο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας ήταν σαρωτική απέναντι στην Άρσεναλ διασύροντας την ξανά με το ευρύ 1-5. Οι Κανονιέρηδες έκαναν… το λάθος να προηγηθούν με τον Τέο Γουόλκοτ (20΄) όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι Βαυαροί ισοφάρισαν με την εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (55΄) φάση που απέφερε την αποβολή του Λαουρέν Κονσιενλί για τους γηπεδούχους. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα η Μπάγερν εν συνεχεία ήταν σαρωτική και με σκόρερ τους Άριεν Ρόμπεν (68΄), Ντάγκλας Κόστα (78΄) και Αρτούρο Βιντάλ (80΄, 85΄) πήραν μια θριαμβευτική πρόκριση με συνολικό σκορ 10-2 για τους «8» του θεσμού (6η σερί χρονιά που το καταφέρνουν ενώ για 7η σερί χρονιά η Άρσεναλ αποκλείεται στη φάση των «16»).

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τζάκα, Ράμσεϊ  (72' Κοκλέν), Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Γουόλκοτ, Σάντσες (73' Πέρεθ), Ζιρού (72' Οζίλ).

Μπάγερν Μονάχου (Αντσελότι): Νόιερ, Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Αλόνσο, Βιδάλ, Αλκάνταρα (79' Κίμιχ), Ρόμπεν (71' Κόστα), Ριμπερί  (79' Σάντσες), Λεβαντόβσκι.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην Ιταλία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο και έχανε από τη Νάπολι στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Ντρίες Μέρτενς (24΄) παίρνοντας και αυτή με τη σειρά της πανηγυρική πρόκριση για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με σκορ 1-3. Σκόρερ για τη Βασίλισσα που κατάφερε να περάσει για 7η σερί χρονιά την φάση των «16» ήταν οι Σέρχιο Ράμος (51΄), Ντρίες Μέρτενς (57΄, αυτ) και Άλβαρο Μοράτα (90΄).

Οι συνθέσεις:

Νάπολι (Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Άλαν (56' Ρογκ), Ντιαβαρά, Χάμσικ (75' Ζιελίνσκι), Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (70' Μίλικ).

Ρεάλ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς (80' Ίσκο), Μπέιλ (68' Βάσκες), Μπενζεμά (77' Μοράτα), Ρονάλντο.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ