Skip to main content

Δαρδαμανέλης η «γαλάζια» υποψηφιότητα για τον δήμο Καλαμαριάς

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Καλαμαριάς στο Facebook. Αναμένεται να στηριχτεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Κι άλλη υποψηφιότητα για τον δήμο Καλαμαριάς ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τον δήμο μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο κ. Δαρδαμανέλης, που φημολογείται ότι θα πάρει και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, είναι πολιτικός μηχανικός, με σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και στο ΑΠΘ και εξειδίκευση τόσο στην υδραυλική μηχανική, όσο και στην προστασία περιβάλλοντος και βιώσιμη ανάπτυξη. Επί οχτώ χρόνια είναι στο δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς, καθώς εξελέγη αρχικά με την παράταξη του αείμνηστου, Χάρρυ Κλυνν και το 2014 με την παράταξη του Στέλιου Μαρσαρίδη. Πατέρας του είναι το γνωστό «γαλάζιο» στέλεχος της Καλαμαριάς, Θρασύβουλος Δαρδαμανέλης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Δαρδαμανέλης αναφέρει τα εξής:

«Αυτές τις ημέρες της Εθνικής μας Εορτής, επέλεξα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημάρχου Καλαμαριάς, έχοντας βαθιά πίστη και εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μας.

Συναισθανόμενος την ανάγκη για δημιουργία και προκοπή στην πόλη μας-στην Καλαμαριά μας, διαθέτοντας την εμπειρία οκτώ ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνεισφέροντας την φρεσκάδα των ακούραστων φίλων-συνεργατών μου, δεσμεύομαι για μια διοίκηση που θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, μέσα από μια σύγχρονη, δουλεμένη και πραγματοποιήσιμη πρόταση για την Καλαμαριά του αύριο, της λειτουργικότητας και της καινοτομίας. Μια Καλαμαριά που θα καταστεί σημείο αναφοράς και επίκεντρο όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος, ιδανική για τον κάτοικο, τον επαγγελματία και τον επισκέπτη.

Την Καλαμαριά εκείνη, που ήδη σχεδιάζουμε και όλοι μαζί με αποτελεσματική δουλειά από τον Φοίνικα ως το Καραμπουρνάκι και από την Αρετσού ως την Κηφισιά, μπορούμε να επαναφέρουμε στη θέση που της αξίζει...».