Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
x

ΔΕΔΔΗΕ: ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΜΗΔΕΙΑΣ

Σε Μακεδονία και Θράκη, αλλά και στα νησιά, δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τον Διαχειριστή.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική και σε διάφορες περιοχές της χώρας έχει επιφέρει η κακοκαιρία Μήδεια.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, προβλήματα παρουσιάζονται στην Αττική στις περιοχές της Εκάλης, Δροσιάς, Αγ.Στεφάνου, Ροδόπολης, Σταμάτας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Αυλώνας και Καλάμου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα αυτή την ώρα τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών λόγω της χιονόπτωσης κυρίως στο Βόρειο τμήμα σε χωριά πλησίον της Αιδηψού αλλά και του Μαντουδίου.

Επιπλέον προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζει το κεντρικό και ανατολικό τμήμα του Ζαγορίου, τμήμα του δήμου Τζουμέρκων και ο Μεσόπυργος Άρτας.

Σε Μακεδονία και Θράκη, αλλά και στα νησιά, δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τον Διαχειριστή.

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση των Σποράδων, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική «καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προσεγγίσουν τα σημεία του Δικτύου που έχουν υποστεί ζημιές από την πτώση δέντρων και να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών».

«Όλο το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από τη σφοδρή κακοκαιρία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σημειώνεται ότι το έργο αποκατάστασης των βλαβών είναι εξαιρετικά δύσκολο σε αρκετές περιοχές, κυρίως σε ορεινές, εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στο οδικό δίκτυο», καταλήγει η ενημέρωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ