Skip to main content

Δεν -Χ-άρηκε κανείς στη Λάρισα, κλωτσοπατινάδα για ΑΕΛ και Άρη (video)

Το παιχνίδι στο... χωράφι του «AEL FC Arena» χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη ρυθμού και κυρίως τα σκληρά μαρκαρίσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Με λευκή ισοπαλία τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάρισα και τον Άρη στο «AEL FC Arena» για την 17η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην βρίσκονται στην 6η θέση με 23 βαθμούς ενώ αντίθετα οι Θεσσαλοί στην 9η με 19.

Στον χείριστο αγωνιστικό χώρο του θεσσαλικού γηπέδου, το παιχνίδι των δύο ομάδων χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη ρυθμού και κυρίως σκληρά μαρκαρίσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία κατά το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 27’ όταν αρχικά για τους γηπεδούχους, ο Καρανίκας σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπαργκάν έπιασε σκαστή κεφαλιά όμως ο Κουέστα έκανε εκπληκτική επέμβαση στην αριστερή του γωνία.

Στο ίδιο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και ο Ντιγκινί πλάσαρε τον Κρίστινσον όμως ο Σεσέροβιτς απομάκρυνε προ γραμμής σε κόρνερ.

Σημειώνεται πως στο 34’ αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων ο Κωνσταντινίδης από τον Τζανακάκη ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιντζόγλου πήρε τη θέση του Βέλεθ καθώς ο Ισπανός στόπερ αισθάνθηκε και αυτός ενοχλήσεις.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι εξίσου κακό με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν φυλάσσοντας τα νώτα τους όμως στο 69’ οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Καρανίκας σέντραρε από τα δεξιά και ο Μιλοσάβλιεβιτς -στο δεύτερο δοκάρι- έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κουέστα.

Τέλος η καλύτερη στιγμή για τους «κιτρινόμαυρους» καταγράφηκε στο 77’ καθώς ο Κόρχουτ σέντραρε ωραία από τα αριστερά με στόχο τον Ντιγκινί και ο Γάλλος έπιασε την κεφαλιά όμως ο Κρίστινσον απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Σεσέροβιτς (81' Ακόστα), Φατιόν, Μπαργκάν (68' Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Νούνιτς (88' Πίτι).

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34' λ.τ. Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46' λ.τ. Ιντζόγλου), Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Κόρχουτ (83' Παυλίδης), Μαρτίνες, Ντιγκινί.