Skip to main content

Δεν φεύγει από την Ελλάδα η Siemens

Απορρίπτει η Siemens τα σενάρια αποχώρησής της ή απόσυρσης των δραστηριοτήτων της από τη χώρα μας, με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Απορρίπτει η Siemens τα σενάρια αποχώρησής της ή απόσυρσης των δραστηριοτήτων της από την Ελλάδα, με ανακοίνωση που εξέδωσε, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα.

Μεταξύ άλλων σημειώνει πως «η Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική αγορά για τη Siemens, στην οποία έχουμε παρουσία για περισσότερα από 100 χρόνια», αν και προσθέτει πως «όσο η υπόθεση Siemens παραμένει ανοιχτή στην Ελλάδα, η εταιρία έχει εγκλωβιστεί σε μια αρνητική εικόνα, η οποία επισκιάζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αυτή έχει να προσφέρει».

«Εντούτοις, η συνεργασία που έχει επιδείξει η Siemens για την επίλυση της υπόθεσης, όλο αυτό το διάστημα, αποτελεί απτή απόδειξη ότι επιθυμούμε την πλήρη διαλεύκανση των όποιων ανοιχτών ζητημάτων, καθώς και την απρόσκοπτη συνέχεια των δραστηριοτήτων μας στη χώρα», προσθέτει.

Καταλήγοντας, υπενθυμίζει πως «ο όμιλος Siemens απασχολεί περίπου 1000 Έλληνες πολίτες, μηχανικούς και εξειδικευμένους εργαζομένους, που εργάζονται για την παροχή κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας».