Skip to main content

«Δεν πρόκειται να γίνει η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ»

Στην εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να γίνει η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, γιατί «δεν υπάρχει η πολιτική βούληση» προχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ.

Στην εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να να γίνει η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ, γιατί «δεν υπάρχει η πολιτική βούληση» προχώρησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ.

«Ας σταματήσει κάποτε αυτή η κοροϊδία! Δεκαοκτώ μήνες με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ακόμα συζητάμε για κάτι που ήδη αποφασίστηκε από δύο κυβερνήσεις και ανακοινώθηκε από δύο πρωθυπουργούς! Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει η μετεγκατάσταση γιατί δεν υπάρχει η πολιτική βούληση», υπογράμμισε.

Όπως ανέφερε η διαρκής απαξίωσή της Διεθνούς Έκθεσης αποσκοπεί στη μεταφορά της στην Αθήνα. «Ας μας πουν ξεκάθαρα ότι θέλουν να μεταφερθεί η ΔΕΘ στην Αθήνα για να τελειώνουμε. Σ΄ αυτό άλλωστε αποσκοπεί ξεκάθαρα » είπε χαρακτηριστικά, διαμηνύοντας ότι «οι Θεσσαλονικείς δεν πρόκειται να δεχθούμε ακόμα ένα πλήγμα σε βάρος της πόλης, σε βάρος της Μακεδονίας».

Την Παρασκευή 15/4, ο περιφερειάρχης θα βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ., στα γραφεία της ΕΝΑΕ