Skip to main content

Διαγνώστηκε με καρκίνο η Κέιτ Μίντλεντον - Το ανακοίνωσε η ίδια, δείτε βίντεο

«Ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας», είπε

Με καρκίνο διαγνώστηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλεντον, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε βίντεο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Σε δήλωσή της η πριγκίπισσα εξηγεί ότι όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Δείτε - Βασιλιάς Κάρολος για Κέιτ Μίντλετον: Είμαι περήφανος για το θάρρος της να μιλήσει

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

Διαβάστε - Πρώτη αντίδραση Σούνακ για Κέιτ Μίντλετον: Εκ μέρους όλης της χώρας της εύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση

«Ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας», είπε.

Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον δηλώνει ότι είναι βέβαιη ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.