Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν από το πρωί της Κυριακής μέχρι νωρίς το μεσημέρι καταναλωτές σε περιοχές των Συκεών, των Διαβατών και του δ. Πυλαίας-Χορτιάτη.

Διακοπές ρεύματος σε τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 08:00 μέχρι τις 13:30 καταναλωτές στις Συκιές και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Α. Παπανδρέου (από Αναξαγόρα ως Παπαφλέσσα), Καραβαγγέλη (από Παπανδρέου ως Κουντουριώτου), Κων/πόλεως (απο Παπανδρέου ως Κουντουριώτου).

Διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί επίσης από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 στα Διαβατά.

Η διακοπή περιλαμβάνει τα εργοστάσια Πατσάβελα, Κούτλας, Ζαφειρίου, Ρόδα ΑΕ, Δούβατζης, Μασμανίδης, τον οικισμό υψώματα Διαβατών, την ευρωπαϊκή εταιρεία καπνού, το Έλαιων Χαλκιδικης ΑΕ, το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, καθώς και τα εργοστάσια Καρουύας, Καραμανίδης, Ηλιάδης, Κοκοβίτης, eurosnack, Μέταλλα ΣΙΔΜΕΤΑΛ Α.Β.Ε.Ε, Τριανταφύλλου, Τσιμπιρόπουλος, Βuderus, Θεοδωρίδης, Ορφανίδης, Σαββίδη, Γκιζγκιδέλη, Κεσογλίδη, Σαραμουρτζή, Ζελελίδης, Βουγιούκας & Αφοι Κωνσταντινίδη.

Τέλος χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 καταναλωτές  σε περιοχή του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά της Λεωφ. Γεωργικής Σχολής από το ύψος του ΙΚΕΑ μέχρι την διασταύρωση του αεροδρομίου.