Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα στους δήμους Κορδελιού Ευόσμου, Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκού

Διακοπές ηλεκτροδότησης έχουν προγραμματιστεί για σήμερα σε περιοχές τριών δήμων της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, χωρίς ρεύμα θα παραμείνει από τις 8:00 ώς τις 10:00 η οδός Αγίου Γεωργίου μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Βερμίου καθώς και πέριξ των οδών αυτών στο Κορδελιό. Από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές σε περιοχή του Ευόσμου στις οδούς: Ρωξάνης από Ευτέρπης έως Τερψιχόρης, Μ. Ανδρόνικου από πριν τη Σκρα έως την Καλλιόπης, Τερψιχόρης από Ρωξάνης έως Καλλιόπης, Πολυμνίας από Τερψιχόρης έως Ανδρομάχης, Ουρανίας από Τερψιχόρης έως Ευτέρπης, Ευτέρπης από Ρωξάνης έως μετά την Καλλιόπης, τμήμα οδού Καλλιόπης έως την Ευτέρπης, τμήμα οδού Μικράς Ασίας, πέραν, Βυζαντίου, στρατηγού Σαραφη, Βοσπόρου, Φαναρίου από στρατηγού Σαράφη έως Ανδρόνικου. Στον ίδιο δήμο στην περιοχή του Κορδελιού δεν θα έχουν ρεύμα οι οδοί Κολοκοτρώνη από Αθ. Διάκου έως Μιαούλη, η Χαρ. Τρικούπη από Μιαούλη έως Μαυρογένους και η οδός Μαυρογένους σε όλο το Ιψός της καθώς και πέριξ των οδών.

Από τις08:00 μέχρι τις 13:00 προβλήματα θα έχει η ηλεκτροδότηση σε περιοχή της Επανομής και συγκεκριμένα στον Οικισμό Ψαρρά (Ελαιοτριβείο Λέμπερου) συμπεριλαμβανομένων και των Αρδευτικών Επανομής.

Τέλος, από τις 10:30 έως τις 13:30 διακοπή θα σημειωθεί σε περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις οδούς 26ης Οκτωβρίου από Πηγάσου έως μετά την Ανδρέου Γεωργίου, Ερμιόνης, Ανδρέου Γεωργίου από Πηγάσου έως 26ης Οκτωβρίου.