Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Πρωτοβουλία ζητά την άμεση αύξηση των δρομολογίων στις γραμμές, ασφαλή μετακίνηση για όλους και καμία αύξηση στα εισιτήρια.

Διαμαρτυρία για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά πολίτες της Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, επί της οδού Παπαναστασίου.

Μέλη της «Πρωτοβουλίας εργαζομένων-φοιτητών για τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης» συγκεντρώθηκαν στο σημείο με πανό που φέρει το σύνθημα «Δεν πάει άλλο η ταλαιπωρία, λαϊκό δικαίωμα η συγκοινωνία» και πλακάτ στα χέρια. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον πρόεδρο του φορέα, Στέλιο Παππά και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Σάββα Παναγιωτίδη, όπου κατέθεσαν τα αιτήματά τους.

«Μέχρι τώρα η διοίκηση κρύβεται» επισημαίνει η Φωτεινή Σαλονικίδου, κάτοικος Ωραιοκάστρου και μέλος της Πρωτοβουλίας. «Θέλουμε μία άμεση λύση, τα προβλήματά μας είναι άμεσα» προσθέτει, αναφορικά με τις εξαγγελίες του Οργανισμού για ενίσχυση του στόλου των λεωφορείων την προσεχή άνοιξη. «Το μετρό είναι το ένα ανέκδοτο της πόλης, το δεύτερο είναι ο ΟΑΣΘ».

Υπενθυμίζεται πως, μεταξύ άλλων, η Πρωτοβουλία ζητά την άμεση αύξηση των δρομολογίων στις γραμμές, ασφαλή μετακίνηση για όλους και καμία αύξηση στα εισιτήρια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ