Skip to main content

Διαμαρτυρία στην Περιφέρεια από τους Ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών

Οι ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών διαμαρτύρονται γιατί δεν διεξάγονται πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, λόγω κινητοποιήσεων στην υπηρεσία

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θα κάνουν σήμερα στις 11 το πρωί τα μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων Σχολών Οδηγών της Θεσσαλονίκης «Λευκός Πύργος» και «Φίλιππος».

Οι ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών διαμαρτύρονται γιατί εδώ και μήνες δεν διεξάγονται πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, λόγω κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην αρμόδια υπηρεσία.

«Η κατάσταση αυτή έχει φέρει στα όρια τους τους ιδιοκτήτες των Σχολών Οδηγών, ενώ έχει εγκλωβίσει χιλιάδες πολίτες από τους οποίους άδικα στερεί το δικαίωμα απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση και παρά τις συνεχείς οχλήσεις και διαμαρτυρίες μας η Πολιτεία αδιαφορεί» σημειώνει το ΕΕΘ σε ανακοίνωσή του.

Όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση, το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου των σχολών οδηγών καταδικάζεται σε οικονομικό αφανισμό καθώς είναι ανίκανο να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το κράτος αλλά και να καλύψει βασικές ανάγκες επιβίωσης.

Με τη σημερινή κινητοποίηση οι σχολές οδηγών ζητούν την άμεση μεσολάβηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την επίλυση του προβλήματος.