Skip to main content

Διαψεύδει η ΑΕΚ τα σενάρια των Ρουμάνων περί Λουτσέσκου και Ράσταβατς

Δημοσίευμα στη Ρουμανία αναφέρει ότι ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται στα υπόψη των ανθρώπων της αθηναϊκής ΠΑΕ

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που τη θέλουν να εξετάζει τις περιπτώσεις των Ραζβάν Λουτσέσκου και Μίλαν Ράσταβατς προχώρησε η ΑΕΚ.

Δημοσίευμα που είδε το φως τη δημοσιότητας την Πέμπτη (18/03) στη Ρουμανία αναφέρει ότι ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται στα υπόψη των ανθρώπων της αθηναϊκής ΠΑΕ.

Προχωρά, μάλιστα, παραπέρα υποστηρίζοντας πως την υπόθεση χειρίζεται ο νέος επικεφαλής των Ακαδημιών της Ένωσης, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ρουμάνο τεχνικό από την κοινή θητεία τους στην Ξάνθη. Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ένας ακόμη πρώην προπονητής της ακριτικής ομάδας και νυν του Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Ράσταβατς.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ με το που έλαβαν γνώση για τα σενάρια αυτά έσπευσαν να τα χαρακτηρίσουν μυθεύματα και αποκυήματα φαντασίας κάποιων. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.