Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη με Μητσοτάκη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ

Η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη θα κορυφωθεί στις 23 και 24 Μαΐου, οπότε θα βρίσκεται στην πόλη ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο προγραμματισμός της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες ο τοπικός κομματικός μηχανισμός θα δουλέψει κυρίως την προετοιμασία των ευρωεκλογών, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αφιερώσει ένα διήμερο στην πόλη.

Ήδη από αυτή την εβδομάδα ένα σύνολο υποψήφιων ευρωβουλευτών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και παρέστησαν σε διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες συγκέντρωσαν αρκετό κόσμο.

Από τη Δευτέρα πάντως ακόμη περισσότεροι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα βρίσκονται στην πόλη, αρχής γενομένης από την παρουσία της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου και της Ελένης Παναγιωταρέα την ερχόμενη Δευτέρα.

Την Τετάρτη έρχεται εκ νέου ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη θα κορυφωθεί πάντως την Πέμπτη 23 και ειδικά την Παρασκευή 24 Μαΐου, το διήμερο δηλαδή που προγραμματίζεται να είναι στην πόλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης την Πέμπτη θα έχει συναντήσεις και επαφές, ενώ την Παρασκευή θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, πιθανότατα στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και με την παρουσία όλων των υποψήφιων ευρωβουλευτών.