Σάββατο 17 Αυγούστου 2019
x

ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο πλαίσιο της ΜΔΕ θα γίνει επεξεργασία νομικών κειμένων που θα αποτελέσουν τη βάση περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των δυο κρατών.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου θα συμπροεδρεύσει με τον υπουργό Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Yevgeny Ditrikh, στη 12η Μεικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας – Ρωσίας, που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου.

Οι προπαρασκευαστικές εργασίες της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής (ΜΔΕ) έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη, χθες Πέμπτη 18 Απριλίου. Οι εργασίες κάλυψαν μεγάλο εύρος των διμερών οικονομικών σχέσεων (εμπορικές σχέσεις, αγροτική ανάπτυξη, ενέργεια, μεταφορές, τουρισμός, παιδεία και έρευνα και τεχνολογία, τηλεπικοινωνίες, τεχνολογίες πληροφορικής, και επιχειρηματική συνεργασία κλπ).

Στο πλαίσιο της ΜΔΕ θα γίνει επεξεργασία νομικών κειμένων που θα αποτελέσουν τη βάση περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των δυο κρατών. Αναμένεται να υπογραφούν συμφωνίες που αφορούν στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας και στη δραστηριότητα του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της ΜΔΕ, στις 19 Απριλίου και περί ώρα 15:00 μ.μ., θα γίνουν σύντομες δηλώσεις στον Τύπο. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ