Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
x

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕΜΕΔΟ: ΑΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ 17 Ή 23-24 ΕΤΩΝ

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες», δήλωσε ο συνήγορος.

Σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης, ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια».

Υποστήριξε δε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών, λέγοντας: «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ