Skip to main content

Δήμιος (και πάλι) ο Μήτρογλου για Άρη!

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Άρης ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Δήμιος των «κιτρινόμαυρων» (και πάλι) ο Κώστας Μήτρογλου.

 

Ένα γκολ του Μήτρογλου στο 19' ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο ώστε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη. Για μία ακόμη αγωνιστική προβλημάτισαν οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη οι οποίοι εμφάνισαν ένα πολύ κακό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.  
 
Οι μόνιμες... «καμινάδες» των γηπεδούχων για τον Τσέζαρεκ δεν είχαν αποτέλεσμα με τον Σολτάνι να δέχεται κόκκινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (πέταξε την μπάλα στο πρόσωπο του Έπσταϊν) και να ολοκληρώνει την «κηδεία» για τον «Θεό του πολέμου». 
 
Οι συνθέσεις:
 
Άρης (Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ (Τοπούζης 78'), Σολτάνι, Τόχα (Καζναφέρης 29'), Τσέζαρεκ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο (Πρίττας 89'), Καπετάνος, Λαζαρίδης
 
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδη, Τάτος (Σφακιανάκης 68'), Επστάιν, Καραγκούνης (Μπέλιτς 59'), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (Δημούτσος 73')