Skip to main content

Δημοψηφισματικό χαρακτήρα οι εκλογές λέει ο Τ. Κουράκης

Το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αιρετών περιφερειών είναι αλληλένδετο με το Μνημόνιο, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης
Το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αιρετών περιφερειών είναι αλληλένδετο με το Μνημόνιο, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, καθώς, όπως υποστήριξε, τα επόμενα χρόνια οι μειώσεις των πόρων της αυτοδιοίκησης θα την οδηγήσουν σε αδυναμία να ανταποκριθεί στο έργο της.

Ο κ. Κουράκης, κατά την παρουσίαση των θέσεων της παράταξή του «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα», υπογράμμισε ότι οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα και κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν τον δικομματισμό.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» είναι για τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, για το Κιλκίς ο  Κώστας Γεωργιάδης, για την Πέλλα η Καλλιόπη Κολίνη, για την Πιερία ο Νίκος Μπονοβόλιας, για τις Σέρρες ο Φιντίας Βελλίκης και για τη Χαλκιδική ο Χρήστος Ασημινάρης. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη για την Ημαθία.