Παρασκευή 7 Μαΐου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΒΟ

Ο Γ. Ιωαννίδης υποδέχτηκε τον Β. Καραγιάννη σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημερώθηκε για την πορεία της νέας επένδυσης από ιδιώτες

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των επενδυτών της νέας ΕΛΒΟ, Βασίλη Καραγιάννη, είχε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης στο δημαρχείο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, κ. Ιωαννίδης υποδέχτηκε τον κ. Καραγιάννη σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ενημερώθηκε για την πορεία της νέας επένδυσης από ιδιώτες.

Ο δήμαρχος Δέλτα δήλωσε τη στήριξη όλης της διοίκησης του δήμου στην έναρξη λειτουργίας της νέας ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων 2020 ΑΕ), που κατά ένα μεγάλο μέρος εδρεύει στα όρια του δήμου Δέλτα, στη ΒΙΠΕΘ.

«Είμαστε θετικοί σε κάθε είδους επένδυση που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας αρκεί να τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι. Θα σταθούμε στο πλευρό των επενδυτών και θα στηρίξουμε όπως μπορούμε από την πλευρά μας,  τα πρώτα βήματα της επαναλειτουργίας της νέας ΕΛΒΟ, μιας ιστορικής βιομηχανίας που άφησε εποχή ως κρατική επιχείρηση» τόνισε δήμαρχος Γιάννης  Ιωαννίδης.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο Βασίλης Καραγιάννης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την συνάντηση και τόνισε ότι μπήκαν τα θεμέλια μιας καλής συνεργασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ