Skip to main content

Δήμος Δέλτα: Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων για δικαιούχους ΤΕΒΑ

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους και την ταυτότητά τους.

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η διανομή  τροφίμων και βασικών καθημερινών προϊόντων  στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στη Σίνδο.

Η διανομή θα γίνει και αύριο Τετάρτη  6 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 14:00  στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης 16 & Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Σίνδο.  

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων( κυρίως πολυμελών οικογενειών) , απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.