Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
x

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: ΔΙΕΘΕΣΕ 1.000 SELF TEST ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στα 1.000 ανήλθαν τα self test που διέθεσε ο δήμος Καλαμαριάς στα σχολεία του δήμου - Ελάχιστοι μαθητές δεν είχαν προμηθευτεί ήδη τα self του ΥΠΑΙΘ

Από το πρωί οι διευθυντές των σχολείων της Καλαμαριάς, όλων των βαθμίδων, μετέβησαν στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Παιδείας του δήμου Καλαμαριάς, προκειμένου να παραλάβουν τα self tests, που θα δώσουν σε μαθητές, οι οποίοι δεν κατάφεραν να  τα προμηθευτούν τις προηγούμενες ημέρες από τα φαρμακεία. Συνολικά ο δήμος Καλαμαριάς διέθεσε στα σχολεία του 1.000 self test.

Αναλυτικά, ο δήμος διέθεσε 20 σε όλα τα δημοτικά, 10 στα νηπιαγωγεία, 20-25 στα γυμνάσια και τα λύκεια, 50 στο πρωινό ΕΠΑΛ και 30 στο εσπερινό ΕΠΑΛ. Μετά από επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, έγινε σαφές, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς, ότι ελάχιστοι μαθητές δεν είχαν προμηθευτεί τις προηγούμενες ημέρες από τα φαρμακεία τα χορηγούμενα από το τπουργείο self test και αυτοί που δεν μπόρεσαν να τα εξασφαλίσουν καλύφθηκαν από τις προμήθειες του δήμου.

«Με αίσθημα ευαισθησίας, πιστεύω ότι λειτουργήσαμε άμεσα και αποτελεσματικά, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου το βράδυ του Σαββάτου και πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικό συντονισμό και ταχύτητα, η κάλυψη των σχολείων μας, με τον απαραίτητο αριθμό self tests. Με τη βοήθεια, την κατανόηση και τη συνεργασία όλων όσων μετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία, ελπίσουμε ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, τόσο το πολιτικό προσωπικό, όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Αντιδημαρχίας Παιδείας, βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να διευθετηθεί με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθανάσιος Γιαννακός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ