Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: ΔΩΡΙΖΕΙ ΦΟΡΗΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» παρέδωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς έναν φορητό αναπνευστήρα για τη μεταφορά διασωληνωμένων ασθενών.

Ένα φορητό αναπνευστήρα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διασωληνωμένους ασθενείς κατά τη μεταφορά τους, όχι μόνο με ασθενοφόρο, αλλά επίσης με ελικόπτερο και αεροπλάνο, παρέδωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», Οδυσσέα Κάτσακα.

Ο κ. Δαρδαμανέλης εξέφρασε την ικανοποίησή του, γιατί ο στόχος επετεύχθη, ξεπεράστηκε η γραφειοκρατία και τελικά ο αναπνευστήρας βρίσκεται πια στο νοσοκομείο για το οποίο προοριζόταν, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου.

«Παραδίδουμε σήμερα έναν φορητό αναπνευστήρα, που στις συνθήκες covid τις οποίες ζούμε και υπό την πίεση που λειτουργούν τα νοσοκομεία μας, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο πολύτιμος είναι» δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.  

Ο κ. Κάτσακας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καλαμαριάς για την δωρεά, και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμος είναι αρωγός, σε κάθε αίτημά μας  είναι δίπλα μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ