Skip to main content

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Καμία ευθύνη για το ότι το Αίαντας-Ηρακλής θα γίνει χωρίς κόσμο

Το ότι ο Αίαντας Ευόσμου επέλεξε την είσοδο φιλάθλων σε άλλους αγώνες της ομάδας στο γήπεδο και απαγορεύει τώρα την παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή είναι δική του επιλογή και ευθύνη, τονίζει η διοίκηση του δήμου

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για την  23η αγωνιστική της Elite League, ανάμεσα στον Αίαντα Ευόσμου και τον Ηρακλή, με τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου να αποποιείται την ευθύνη σχετικά με την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο.

«Οι φίλαθλοι όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης αλλά και από ολόκληρη τη χώρα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Πεποίθησή μας είναι ότι η παρουσία φιλάθλων και των δύο αντίπαλων ομάδων σε κάθε γήπεδο, όταν η συμπεριφορά τους κινείται σε κόσμια πλαίσια, δίνει ιδιαίτερο "χρώμα" και ευνοεί τον υγιή ανταγωνισμό», υποστηρίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο "Βούλα Πατουλίδου" και το θέμα που προέκυψε με την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων και των δύο ομάδων σε αυτό, ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου δεν φέρει καμία ευθύνη» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και καταλήγει η δημοτική αρχή: «Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, για να ενισχύσει τους αθλητικούς συλλόγους του τόπου μας, τους παραχωρεί γήπεδα, την ευθύνη χρήσης των οποίων έχουν αποκλειστικά οι ομάδες που προπονούνται και δίνουν αγώνες σε αυτά. Αυτό ακριβώς έκανε με τον αθλητικό σύλλογο Αίαντα Ευόσμου, στον οποίο παραχώρησε το κλειστό γήπεδο "Βούλα Πατουλίδου", με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και η ομάδα έχει απολύτως την ευθύνη για τη χρήση του. Το ότι ο Αίαντας Ευόσμου επέλεξε την είσοδο φιλάθλων σε άλλους αγώνες της ομάδας στο γήπεδο και απαγορεύει τώρα την παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή, είναι δική του επιλογή και ευθύνη.

» Τα γήπεδα διατίθενται για να δίνουν αγώνες οι αθλητές και να τους απολαμβάνουν οι φίλαθλοι. Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου θα είναι πάντοτε υποστηρικτής του φίλαθλου πνεύματος και θα έχει ως στόχευση την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, όπου διεξάγεται κάθε άθλημα».