Skip to main content

Δήμος Λαγκαδά: Επί ποδός η Πολιτική Προστασία για τη χιονόπτωση - «Τα πήγαν περίφημα οι μηχανισμοί», λέει η δήμαρχος

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας ήταν θετικό», είπε η κ. Νίκη Ανδρεάδου

Επί ποδός ήταν η Πολιτική Προστασία του δήμου Λαγκαδά κατά τη διάρκεια των χθεσινών χιονοπτώσεων με τη δήμαρχο, Νίκη Ανδρεάδου, να δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. 

Σε ανάρτηση του δήμου στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αναφέρεται πως στη μάχη με το χιόνι ρίχτηκε το σύνολο του προσωπικού των εργοταξίων του δήμου Λαγκαδά και Χρησιμοποιήθηκαν περί τους 150 τόνους αλατιού.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας ήταν θετικό. Σε μια δύσκολη μέρα όπως η χθεσινή, οι μηχανισμοί του δήμου Λαγκαδά που έπρεπε να λειτουργήσουν ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί, τα πήγαν περίφημα. Αποδείχθηκε πως όταν υπάρχει σχέδιο και συνεργασία, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις με επιτυχία. Γι' αυτό και ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του δήμου Λαγκαδά που για πολλές ώρες, υπό αντίξοες συνθήκες, εργάστηκε για να καθαριστούν οι δρόμοι. Ευχαριστώ τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων που ήταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί μας για να μας ενημερώνουν και να συνδράμουν στην προσπάθεια των υπηρεσιών μας, όπως και όσους εθελοντικά συμμετείχαν και τέλος ευχαριστώ τους αντιδημάρχους μας, Ηλία Στόιο και Βασίλη Βαρβαλιό, που συντόνισαν την προετοιμασία του μηχανισμού και επέβλεψαν την δράση τους σε κάθε χωριό που χρειάστηκε να επιχειρήσουμε», σχολίασε η δήμαρχος.