Κυριακή 7 Μαρτίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ: ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Σύμφωνα με τον δήμο, την Πέμπτη 12 Μαρτίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, οπότε και θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, και με σκοπό την προστασία των ευπαθών ομάδων που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αναβάλλει προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Αναλυτικά αναβάλλονται:

Η προγραμματισμένη για τις 11 Μαρτίου 2020 διάλεξη-μάθημα  του Λαϊκού Επιμορφωτι­κού Πανεπιστημίου, καθώς και τα προγραμματισμένα μαθήματα ανώδυνου τοκετού για εγκύους.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, μετά την ύφεση του προβλήματος.

Παράλληλα, μετά την απόφαση αναβολής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αναβάλλονται και οι προβολές που ήταν προγραμματι­σμένες για τον δήμο Νεάπολης Συκεών και επρόκειτο να αρχίσουν την ερχόμενη Δευ­τέρα, 9 Μαρτίου.

Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, αναβάλλονται:

Η ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη των ΚΑΠΗ, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Μαρτίου ,

Οι αποδράσεις ή οι οργανωμένες επισκέψεις των μελών των ΚΑΠΗ έως τις 15 Μαρτίου 2020, ενώ

Οι ομάδες δημιουργικής απασχόλησης (γυμναστικής, παραδοσιακού χορού, χορωδίας, γυναικών, θεάτρου) δεν θα λειτουργήσουν την εβδομάδα 9-12 Μαρτίου.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, οπότε και θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Ακόμη, σε συνεννόηση με τα σχολεία του δήμου, αποφασίστηκε η αναβολή, από τις 3 έως και τις 6 Μαρτίου 2020, όλων των προγραμματισμένων θεατρικών παραστάσεων του Κ.Θ.Β.Ε. για τα σχολεία του δήμου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Θεατρικής Αγωγής και Παιδείας, ενώ ζητήθηκε από το Κ.Θ.Β.Ε. η πραγματοποίησή τους  σε μεταγενέστερο χρόνο.

Τέλος, ακυρώνονται οι «Ημέρες Ασφαλισμένου» της Τετάρτης 11 Μαρτίου (δημοτικό κατάστημα Νεάπολης) και της Μεγάλης Τετάρτης 15 Απριλίου ( δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών). 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ