Skip to main content

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την παράταξη Δανιηλίδη

Ο νεότερος υποψήφιος είναι μόλις 18 ετών, ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 45 χρόνια

Τα ονόματα των 186 υποψηφίων της, που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών στις τέσσερις ενότητες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δίνει στη δημοσιότητα η παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση» του Σίμου Δανιηλίδη.

«Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, που έρχεται να εκφράσει την τοπική κοινωνία κινούμενο πέρα και πάνω από κομματικές ταυτότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανανεωμένη λίστα των υποψηφίων της «Νέας Αυτοδιοίκησης» απαρτίζεται από φίλους και μέλη κομμάτων από ολόκληρο το συνταγματικό τόξο, ενώ στο επαγγελματικό πεδίο εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Ο νεότερος υποψήφιος είναι μόλις 18 ετών, ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 45 χρόνια.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου μας. Υπερήφανος τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που το απαρτίζουν, ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε στις ίδιες γειτονιές με τους ίδιους ή τους γονείς τους κι έχουν ένα και μοναδικό κίνητρο: Να συμβάλουν ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών τους», τονίζει ο Σίμος Δανιηλίδης με αφορμή την πρώτη συνάντηση των υποψηφίων, και συνεχίζει:

«Στην εποχή μας, την εποχή της εικόνας και της θεοποίησης του ατομικού συμφέροντος αλλά και της κατασυκοφάντησης της πολιτικής είναι στ' αλήθεια ενθαρρυντικό να υπάρχουν άνθρωποι και ειδικά νέοι, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν λίγο από τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο τους για το κοινό καλό. Πρόκειται για ανθρώπους που τους ξέρουν καλά και τους εκτιμούν οι συντοπίτες τους γι' αυτό και θα τους τιμήσουν με την ψήφο τους τιμώντας παράλληλα τον συνδυασμό μας για άλλη μία θητεία στο δήμο. Όπως εμείς εμπιστευτήκαμε τους 186 εκλεκτούς υποψηφίους μας έτσι και οι δημότες του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα εμπιστευθούν ξανά το δήμο σε εμάς που ξέρουν ότι επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για να πάει ο τόπος μας ακόμη πιο μπροστά ακόμη πιο ψηλά».