Skip to main content

Δήμος Παγγαίου σε πολίτες: Ενημερώστε άμεσα αν βρείτε κάποιο από αυτά τα πυρομαχικά (φωτο)

Ο δήμος δημοσιεύει ορισμένες φωτογραφίες των πυρομαχικών και ζητεί από τους αγρότες να καλέσουν άμεσα τις αρχές ή τον δήμο αν τα εντοπίσουν.

Την άμεση ενημέρωση του δήμου και των αρμόδιων αρχών σε περίπτωση εύρεσης πυρομαχικών καλεί τους αγρότες ο δήμος Παγγαίου μετά το δυστύχημα με το μοιραίο Antonov που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στους οικισμούς Αντιφίλιπποι και Παλαιοχώρι στην Καβάλα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το οκταμελές πλήρωμα του αεροσκάφους, ενώ όλες οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στις πτυχές της αεροπορικής τραγωδίας.

Ο δήμος δημοσιεύει ορισμένες φωτογραφίες των πυρομαχικών και ζητεί από τους αγρότες που κινούνται στην περιοχή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 693 6108070 ή να καλέσουν την Ελληνική Αστυνομία σε περίπτωση που εντοπίσουν κάτι παρόμοιο.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Υπενθυμίζεται πως στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) έχει μπει το δυστύχημα με το μοιραίο Antonov που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στους οικισμούς Αντιφίλιπποι και Παλαιοχώρι στην Καβάλα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το οκταμελές πλήρωμα του αεροσκάφους, ενώ όλες οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στις πτυχές της αεροπορικής τραγωδίας.

Διάβημα έχει πραγματοποιήσει το υπουργείο Εξωτερικών τόσο προς το Βελιγράδι ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με το φορτίο που μετέφερε το μοιραίο αεροσκάφος Antonov όσο και προς τον Ουκρανό πρέσβη για το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενημέρωση νωρίτερα για το φορτίο του αεροσκάφους