Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: «Παιδική Ομπρέλα» για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Η Δράση έχει ένα πολυθεματικό-συμμετοχικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε παιδιά βρεφικής ηλικίας έως και την ενηλικίωσή τους.

Μια νέα δράση που αποσκοπεί στην προστασία των παιδιών που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες εισάγει ο δήμος Παύλου Μελά και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτικής.

Πρόκειται για τη δράση «Παιδική Ομπρέλα» που λειτουργεί στο πλαίσιο του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία», «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας-ΕΚΤ» και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΕΠ) του ΕΣΠΑ 2014-2020. 

 

«Στον Δήμο Παύλου Μελά αντιμαχόμαστε τις διακρίσεις, έχοντας προτεραιότητα το παιδί και σε αυτή μας την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένα.» σημειώνει ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενώ η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου τονίζει ότι «στην ''παιδική ομπρέλα'' χωράνε όλοι και θα αποτελέσει στήριγμα των παιδιών προσφέροντας μια αγκαλιά αγάπης και φροντίδας.»

Η Δράση έχει ένα πολυθεματικό-συμμετοχικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε παιδιά βρεφικής ηλικίας έως και την ενηλικίωσή τους, καθώς και στους γονείς και κηδεμόνες τους. Η δράση στελεχώνεται από 7μελή επιστημονική ομάδα, η οποία περιλαμβάνει: Ψυχολόγο, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Δάσκαλο με εξειδίκευση στην Eιδική Aγωγή, Φιλόλογο, Μαθηματικό, Διατροφολόγο.