Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος και μέτρηση σακχαρώδους διαβήτη

Ο οφθαλμολογικός έλεγχος και η μέτρηση σακχαρώδους διαβήτη θα πραγματοποιούνται την Κυριακή, 31 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 13:30

Ο δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει δράση υγείας με αποδέκτες όλους τους δημότες. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να κλείσουν ραντεβού και να υποβληθούν εντελώς δωρεάν σε εξετάσεις οφθαλμολογικού ελέγχου και σε μέτρηση του σακχαρώδους διαβήτη.

Ο οφθαλμολογικός έλεγχος και η μέτρηση σακχαρώδους διαβήτη θα πραγματοποιούνται την Κυριακή, 31 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 13:30, στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, στην οδό Λήμνου 2, στη Νικόπολη.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται δωρεάν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά έως την Τετάρτη, 27 Μαρτίου, από τις 08:00 έως τις 14:00 στο τηλέφωνο 2310020163.

Η δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας σε συνεργασία με τις ανθρωπιστικές Λέσχες Lions Θεσσαλονίκη - Μακεδονία, Λευκός Πύργος και Εγνατία. Συμμετέχει το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παύλου Μελά.