Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟ

Πρόγραμμα δωρεάν συνταγογράφησης και εμβολιασμού για τη γρίπη και τον πνευμονιόκοκκο οργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης - Σε ποιους απευθύνεται

Δωρεάν πρόγραμμα συνταγογράφησης και στη συνέχεια εμβολιασμός έναντι του ιού της γρίπης και πνευμονιόκοκκου σε ομάδες υψηλού κινδύνου οργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τους δημότες του.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (Δημοτικά Ιατρεία) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης και με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιείται δωρεάν συνταγογράφηση και στη συνέχεια εμβολιασμός έναντι του ιού της γρίπης & πνευμονιόκοκκου σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Το πρόγραμμα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, απευθύνεται σε κατοίκους/δημότες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τους ιατρούς/ παραϊατρικό προσωπικό στον χώρο των δημοτικών ιατρείων του δήμου Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία από τις 4/10/2021 έως 29/10/2021, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλέφωνα 2313318644, 2313318643.

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την προσέλευση να είναι γνωστός ο αριθμός του ΑΜΚΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ