Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν παιδική χαρά που είχε μόλις ανακαινιστεί (φωτο)

Αύριο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων αναμένεται να ενημερώσει για το περιστατικό βανδαλισμού τις αστυνομικές αρχές και τον εισαγγελέα

Δέκα μέρες είχε που παραδόθηκε ανακαινισμένη η παιδική χαρά, που βρίσκεται στην πλατεία Περιστεριών, στον περιοχή Καλλιθέα του δήμου Θεσσαλονίκης και άγνωστοι... την κατέστρεψαν.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Μάκη Κυριζίδη.

Οι άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν χθες βράδυ παιχνίδια που είχαν τοποθετηθεί στην παιδική χαρά, στην οποία είχε γίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση από τον δήμο.

Ο κ. Κυριζίδης έκανε λόγο για «ανεγκέφαλους βάνδαλους» και ξεκαθάρισε ότι «ο δήμος θα συνεχίζει να αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές όσοι και να μην το θέλουν κάποιοι».

Αύριο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, όπως ανέφερε στη Voria.gr αναμένεται να ενημερώσει για το περιστατικό βανδαλισμού τις αστυνομικές αρχές και τον εισαγγελέα. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να καταθέσει έγκληση κατά αγνώστων και παντός υπευθύνου.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές - Μήνυμα συμπερίληψης από Ζέρβα

Μπορεί να είναι εικόνα πάρκο

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.