Skip to main content

Διπλή συνάντηση Δρακόπουλου - Καντζούρη για το μέλλον στον Ηρακλή

Ο ιδιοκτήτης του «Γηραιού» επιδιώκει να κλειδώσει την παραμονή του 46χρονου κόουτς στην τεχνική ηγεσία ξεκινώντας τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Διαδοχικές είναι οι επαφές μεταξύ του Θόδωρου Δρακόπουλου με τον Ηλία Καντζούρη με σκοπό να κλειδώσει η παραμονή του τελευταίου στην τεχνική ηγεσία του μπασκετικού Ηρακλή και παράλληλα να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Όπως μεταδίδει το «metrosport», η κατάληψη θέσης μέσα στην οκτάδα φυσικά και άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον ισχυρό άνδρα του «Γηραιού», ο οποίος επιθυμεί με κάθε τρόπο τη συνέχεια της συνεργασίας με τον 46χρονο κόουτς.

Με δεδομένο ότι και ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΚΑΕ όσο και ο Ελληνας τεχνικός εδρεύουν στην Αθήνα, οι δυο τους είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν δυο φορές και να βάλουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Ο Ηλίας Καντζούρης άλλωστε έχει λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης και ήδη σχεδιάζει την επόμενη χρονιά ενώ σημειώνεται πως το μόνο που ζήτησε ένα πλάνο εγγυήσεων που θα του επιτρέψει να λειτουργήσει μέσα σε κλίμα σταθερότητας.