Skip to main content

Δυσαρέσκεια ΠΑΟΚ για την καθυστέρηση με Καυτανζόγλειο

Στους κόλπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υπάρχει ανησυχία αναφορικά με την κωλυσιεργεία που παρατηρείται στο θέμα παραχώρησης και χρήσης του Σταδίου.

Ανησυχία υπάρχει στους κόλπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την κωλυσιεργία που παρατηρείται στο θέμα παραχώρησης και χρήσης του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Όπως μεταδίδει το «Metrosport», ο «Δικέφαλος» έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να τρέξει το θέμα της κατασκευής της Νέας Τούμπας καθώς ζητούμενο είναι να τηρηθούν στο απόλυτο τα χρονοδιαγράμματα και να μην επηρεάσουν οι εκλογές τη διαδικασία για τις άδειες του γηπέδου.

Το πρόβλημα που υπάρχει, το είχε δημοσιοποιήσει και ο πρόεδρος της Επιτροπής του Καυτανζογλείο, Απόστολος Μητιντζής μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis».

«Το Καυτανζόγλειο είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ). Η λειτουργία των ΝΠΔΔ ορίζεται από τη νομοθεσία. Για τη χρήση του σταδίου από τον ΠΑΟΚ πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες. Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό, θέλει να συμψηφίσει τις εργασίες με το τίμημα χρήσης του σταδίου.

Όμως, ο νόμος δεν επιτρέπει συμψηφισμούς. Αυτό που ζητούμε εμείς είναι μια ρύθμιση για να το υλοποιήσουμε. Το κόστος των εργασιών που ζήτησε ο ΠΑΟΚ ανέρχεται στο 1-1,5 εκ. ευρώ.

Είναι, επίσης, το κόστος χρήσης του σταδίου και πιθανόν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες που δεν έχουν προϋπολογιστεί ακόμη. Το θέμα είναι ότι ο νόμος δεν επιτρέπει συμψηφισμούς» είχε πει o κ . Μητιντζής.