Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020
x

ΔΩΡΕΑ 200.000 ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΜΗΕ

Οι ενισχυμένες μάσκες προορίζονται για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων και έφτασαν με ειδική πτήση στο «Ελ. Βενιζέλος».

Δωρεά 200.000 ειδικών μασκών προστασίας Ν95 (τύπου FFP2) οι οποίες προορίζονται για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, προσφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Οι ενισχυμένες μάσκες, οι οποίες προορίζονται για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων, έφτασαν με ειδική πτήση της Aegean Airlines στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το Σάββατο 25 Απριλίου και παρελήφθησαν από αρμόδιο προσωπικό του Υπουργείου Υγείας. Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται σε συνέχεια της δωρεάς ιατρικού εξοπλισμού ύψους 370.000 ευρώ σε τέσσερα νοσοκομεία αναφοράς από τον ΑΔΜΗΕ και της δωρεάς 500.000 μασκών από τον στρατηγικό εταίρο State Grid Corporation of China.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: «Ο ΑΔΜΗΕ στηρίζει από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στηρίζει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το παραϊατρικό προσωπικό, ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται μέσα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ Μάνο Μανουσάκη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ