Skip to main content

Δωρεά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου ενόψει Χριστουγέννων

Από πολίτες και επιχειρήσεις του δήμου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου ενίσχυσαν πολίτες και επιχειρήσεις του δήμου με δωρεές προϊόντων εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ειδικότερα, η κ. Λίτσα Στανίση και τα παιδιά της δώρισαν στη μνήμη του συζύγου και πατέρα, Κωνσταντίνου Στανίση, που διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Ωραιοκάστρου, ποσότητες κρεατικών και ελαιολάδου για όλες τις ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος, δώρισε κατεψυγμένα κοτόπουλα.

Image

Επίσης, επιχειρήσεις που έχουν έδρα ή δραστηριοποιούνται στον δήμο Ωραιοκάστρου δώρισαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στο πλευρό οικονομικά ευάλωτων συνανθρώπων μας, ώστε να μην τους λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Πρωτοβουλίες και ενέργειες  όπως αυτή των συνδημοτών μας και των επιχειρηματιών που έκαναν δωρεές φανερώνουν  μεγάλη ευαισθησία  και ευχόμαστε να βρουν μιμητές. Τους ευχαριστούμε ολόψυχα και ευχόμαστε να έχουν υγεία και ευημερία οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2024», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε επίσης τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου, καθώς φρόντισαν να συσκευάσουν τα προϊόντα και να τα διανείμουν στις οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.