Σάββατο 28 Μαρτίου 2020
x

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη σε συνεργασία με τον GreekLUG διοργανώνει δωρεάν μαθήματα πληροφορικής - Δηλώσεις συμμετοχής.

Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής με χρήση εργαλείων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Τα μαθήματα εντάσσονται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής και κοινωνικής δράσης του δήμου και διοργανώνονται σε συνεργασία με τον GreekLUG (Ελληνική Ένωση Φίλων Ελεύθερου Λογισμικού).

Η σειρά μαθημάτων, περιλαμβάνει ένα τμήμα "Αρχαρίων". Τα μαθήματα θα γίνονται τα Σάββατα, τις ώρες 16:00-18:00, ενώ τα πρόσθετα/επαναληπτικά τις Τετάρτες, τις ώρες 19:30-21:00.

Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν τμήμα θεωρίας, αλλά κατά βάση η μορφή θα είναι workshop με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση. Οι θέσεις στο εργαστήριο είναι 22, ενώ μετά τα μαθήματα θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους έχουν το ελάχιστο 9/12 παρουσίες και πετύχουν 60% στο τελικό ηλεκτρονικό διαγώνισμα γνώσεων.

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κέντρο Ελεύθερου Λογισμικού (Εγνατίας 96) στην Πυλαία.

Info:

Η αναλυτική ύλη των μαθημάτων στο:
https://edu.greeklug.gr/data/mathimata_pliroforikis_2020/ΥΛΗ_ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.pdf

Δηλώσεις συμμετοχής στο:
https://www.greeklug.gr/mathimata2020/mathimata.html
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ