Σάββατο 4 Απριλίου 2020
x

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

Η δράση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εβδομάδας πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου.

Δωρεάν εξέταση τεστ Παπανικολάου (test Pap) διοργανώνει η Κοινότητα Ευόσμου σε συνεργασία με το Ιατρείο Μαιών του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, με στόχο να μεταφέρει σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα για την αξία της πρόληψης.
   
Η δράση, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εβδομάδας πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου από τις 15.00μμ έως 19.00μμ στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να υποβληθούν χωρίς ραντεβού σε δωρεάν προληπτικό έλεγχο.  

Σημειώνεται πως για την εξέταση είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

“Καλούμε όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές” τόνισε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης, ευχαριστώντας παράλληλα το Κέντρο Υγείας Ευόσμου για την αποφασιστική συμβολή του στην προαγωγή της υγείας των πολιτών και στην ενίσχυση της πρόληψης και της αγωγής υγείας στην τοπική κοινωνία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ