Skip to main content

Δ.Θεσσαλονίκης: Έρχονται αλλαγές στον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών

Τις τροποποιήσεις στον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δ. Θεσσαλονίκης θα επεξεργαστεί και θα δρομολογήσει ομάδα έργου που έχει συγκροτηθεί.

Ομάδα έργου η οποία θα κληθεί να προχωρήσει σε τροποποιήσεις του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (ΟΕΥ) συγκρότησε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Αλλαγές στον ΟΕΥ είχε επιδιώξει και η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε υποστεί ήττα καθώς οι τροποποιήσεις δεν είχαν εγκριθεί τελικά από το τότε δημοτικό συμβούλιο.

Ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος είχε τότε καταψηφίσει την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, θα κληθεί πλέον να προωθήσει τις όποιες αλλαγές στην οργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών και λειτουργιών του δήμου.

Στην ομάδα έργου συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμης Φωτόπουλος και ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Αβαρλής.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συνταχθεί ένα προσχέδιο για τον νέο Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δρομολογούνται αρκετές και σημαντικές αλλαγές οι οποίες αναμένεται να συζητηθούν και με τους εργαζόμενους.

Στόχος πάντως της διοίκησης του δήμου είναι οι όποιες αλλαγές στον νέο Οργανισμό να έχουν περάσει από το δημοτικό συμβούλιο έως τα τέλη Φεβρουαρίου.