Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΕΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο πρόγραμμα​ ​είναι ανοικτή έως τις 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00μμ.

Την έναρξη του προγράμματος σπουδών στην Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμό για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 ανακοίνωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.).

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει θέσει ως στόχο τον ορθό χειρισμό της Ισπανικής γλώσσας, η οποία αποτελεί την επίσημη γλώσσα σε περισσότερες από 20 χώρες και ομιλείται από περίπου 410 εκατομμύρια ανθρώπους καθώς και την κατανόηση των πλούσιων και πολυδιάστατων πολιτισμών των Ισπανόφωνων λαών.

Τα οφέλη για τους απόφοιτους του προγράμματος δεν περιορίζονται στην καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας, αλλά σε μία εις βάθος κατανόηση της κουλτούρας και της κοινωνικής και ιστορικής εξέλιξης των Ισπανόφωνων λαών.

Στις Θεματικές Ενότητες που θα παρακολουθήσουν οι φοιτητές, θα έχουν τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να γνωρίσουν αντιπροσωπευτικά έργα της ισπανικής και ισπανοαμερικανικής διανόησης, ώστε να είναι σε θέση να κατανοήσουν και να αναλύσουν θέματα του γνωστικού αντικειμένου και να διδάξουν, εφαρμόζοντας κατάλληλες μεθοδολογίες.

Η διάρθρωση των μαθημάτων περιλαμβάνει εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας, επαφή με τη Λογοτεχνία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ισπανίας και των χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο παραπάνω πρόγραμμα είναι ανοικτή έως τις 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00μμ.

Για αναλυτική περιγραφές του προγράμματος και υποβολή αιτήσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν το: https://www.eap.gr/programmata-spoudwn/index2
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ