Skip to main content

Eat, drink and... love: Πέντε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη που θα γίνουν το safe space σου για τον Ιανουάριο

Οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που φέρνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές και αυτά τα spots σάς καλούν να αφεθείτε στη μαγεία τους

Ο πρώτος μήνας κάθε χρόνου είναι συνήθως και ο πιο… αγχωτικός. Η ανάγκη για αλλαγές, η γλυκιά προσμονή για την επίτευξη των στόχων μας και φυσικά η καθημερινότητα που προσπαθεί να μπει σε πρόγραμμα μετά την ανεμελιά των εορτών, δημιουργούν από τη μία προσδοκίες και από την άλλη δίνουν μία αίσθηση ότι πρέπει να βιαστούμε για να τα προλάβουμε όλα.

Μέσα σε αυτήν τη φρενίτιδα σκέψεων καλό είναι να φροντίσουμε να ξεκλέβουμε στιγμές μέσα στη μέρα και να τις αφιερώνουμε εξ ολοκλήρου στο well being μας. Είτε πρόκειται για μία ώρα γυμναστικής είτε έναν περίπατο αλλά και μία έξοδο για ποτό με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το μυαλό μας οφείλει να διώχνει κάθε έγνοια και να επικεντρώνεται στη μαγεία της στιγμής.

Η Vwoman ξεχώρισε λοιπόν πέντε spots στη Θεσσαλονίκη που υπόσχονται να φιλοξενήσουν τη «me time» του καθενός, συντροφιά με ωραία ποτά, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ιδιαίτερο φαγητό. Η αύρα τους θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε πνευματικά έτσι ώστε να κάνετε τα νέα ξεκινήματα που τόσο περιμένετε και θα γίνουν τα… ασφαλή μέρη για πραγματική ψυχαγωγία και απολαυστικές στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.